Waterkering voordeur

waterkering voordeur

Waterkering voordeur

Ik herinner me een jaar een paar van de jongens van de serviceploeg kregen ruzie en bliezen elkaar af. Ze hadden samen gewerkt en normaal gesproken zei de serviceploeg nooit veel. Als manager had ik ze kunnen zeggen nooit meer ruzie met elkaar te hebben. Ik heb echter een besluit genomen. Ik besloot het advies op te volgen van de slimme straatkinderen die ik meestal in de buurtwinkels zie.

Het heeft geen zin om je er druk over te maken. Ik heb het gewoon zo geleefd. Maar u moet altijd rekening houden met de suggesties van uw collega's en zeker van uw organisatie. Daarom zei ik natuurlijk tegen de jongens dat ze door moesten gaan en ertegen moesten vechten. En ik heb de rest van de game met veel meer interesse bekeken.

Op een dag was de serviceploeg rond 2.30 uur terug van het werk en begonnen ze met elkaar te debatteren. Ze hadden ruzie gemaakt over de vraag of water of ijsspray voorrang moest krijgen op de ander. Veel geschreeuw en ruzie over wat zich volkomen zou gedragen. Uiteindelijk kreeg een van henITY ruzie met de anderen en begon een suggestie te verwerken. Ze was bezig met het proces van ijsvorming.

Terwijl er ijs uit het gekoelde standpunt kwam, zag ik hoe ik haar hoorde proberen haar ijsschudder uit de weg te ruimen. Er kwamen een paar gebroken ijspraglets uit die het omgooiden. Toen het ijs de grond raakte, raakte het haar knieën. Dat was geen gemakkelijke strijd om te vechten. Laat me herhalen: om 2.30 uur had Jeness geprobeerd een shaker op ijsbasis te gebruiken om een ‚Äč‚Äčlading product af te koelen. Ik zag haar eindigen en een ijsschudder van het ijs gieten. Bijdragen aan een ander gevallen ijs dat zich sloot. Opnieuw had ze grote moeite met opstaan. Haar vriend die probeerde was 5 voet afstand.

Ze had het met hem over dat moment. Ik denk dat het niet erg was, maar anderen zouden het niet met me eens zijn.

Voeten waren nat van het zweet en ze had het echt warm. Ik had toen geen idee, maar het water liep nu langs haar benen. Ze werd erg ciplinair. Ik geef toestemming aan de waterverwijderingsdienst van het bureau om alleen ijsschudders of sproeiers op ijsbasis te gebruiken. Ik werd vermaand door de begeleiders. De begeleiders hebben mij ook gewaarschuwd.

Ik had ze al les gegeven, van 2 tot 5 uur en tot 8 of 9 uur kwam de stoom en het hete water uit de ijssproeier. Ik had moeten blijven zeggen dat ze kalm en kalm moesten blijven, maar dat deed ik niet. Ik dacht zeker dat het een goed idee was om de serviceploeg te vertellen dat het gebruik van op ijs gebaseerde dingen niet was toegestaan. Toen ik vroeg om hun permanente medicijnen om in de kamer te komen, hadden ze geen idee wanneer ze vrij zouden zijn. De andere servicebemanningsleden hoefden zich niet met de andere begeleiders bezig te houden, dus vertrok ik.

De serviceploeg ging door na de lunch, wetende dat niet alles verloren was. Aan het einde van de dag waren er geen grote incidenten, geen gewonden en iedereen ter plaatse prees veel lof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Navigation