De voordelen van LED Strips

Led strips

 

brede lichtstrips die ideaal zijn om de muur achter de TV te bedekken.

LED spots:

Dit type LED-lichtstroken kan buitengewone Naast de reguliere TL-buis LED strip, dit is ook bekend als LED-projector lichtstroken. Deze types van LED strips zijn ideaal voor het creëren van een perfecte thuisbioscoop. Elke pixel op de televisie wordt verlicht met behulp van deze LED strips. Een ander voordeel waar deze LED spots bekend om staan is dat ze een perfecte, unieke en elegante uitstraling geven aan de ruimte. Naast het geven van een esthetische uitstraling aan de kamer, ze komen ook met een aantal geweldige voordelen. Het is zeer handig in gebruik omdat het geen kabels nodig heeft. LED-spots zijn gebaseerd op de LED-chip. Deze chip zorgt voor de verlichting van de LED strips. Zij gebruiken ongeveer 25-watt en kunnen een 400 vierkante voet. helderheid verlichten. Het wordt door velen beschouwd als de beste verlichting voor slaapkamers, keukens, inloopkasten en zitkamers. Voor woningen waar helderheid van belang is, zijn LED’s de beste manier om geweldige verlichting te creëren. Er zijn een aantal voordelen van het gebruik van LED strips in vergelijking met andere verlichtingsopties. Ze zijn energiezuinig omdat ze een zeer lage spanning gebruiken. De gebruikte spanning is 12V DC.

Voordelen: Deze zijn energie-efficiënt omdat ze led-lichtelementen bevatten. Ze voelen koel aan en zijn duurzaam. LED-verlichtingsstrips helpen om geld te besparen en een goede temperatuur in huis te behouden. Ze zijn koel om aan te raken en werken op zeer lage spanning die geweldige verlichting biedt.

Recente modellen LED strips hebben een commando waarin “2300 White looks” kan worden gebruikt. U kunt ook een foto, video of iets anders toevoegen om een patroon te maken.

Hoe zit het met aangepaste strips?

Momenteel hebben we een groot assortiment LED-strips. Strips van 50, 75 en 100 leds zijn bijzonder goed te gebruiken voor Halloween-risico’s. Om een “othing” te maken van elke kleur die u wenst kunt u de lengte van uw strip vergroten. Dit zal een verbluffend effect geven. Gebruik in kleur getinte strips voor koele ochtenden. Voor dagen zoals Halloween, maak een echt kostuum van deze strips.

Hoe maak je je strook

Het is heel eenvoudig om een strip op maat te maken nadat u de stripverlichtingskit heeft verkregen. De led strip kit bevat 5-watt led lampjes. Wij bieden ook een hobby sectie waar u continu andere soorten LED strips kunt maken.

Een ander voordeel is:

LED strip heeft een zeer snelle uitschakeltijd. Dit zorgt voor een lange levensduur.

LED strip kan gemakkelijk met een schaar geknipt worden.

LED-stripverlichting is goedkoop. Ze zijn goedkoop (3-4 strips van 200 LE Tuscan, 1-3 strips van 400 Kend Scorebord).izing dit idee, kunt u uw geld te besparen en ook bieden wij een korting op bulk aankopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Navigation