De kosten van warm

Waarom verschillen sommige biedingen meer in prijs dan andere?

Er zijn natuurlijk variabelen, arbeid, het type gevelbeplating, grootte van het gebouw, te kopen materialen, wat verwacht wordt door de huiseigenaar om direct te installeren, enzovoort. Maar dit zijn allemaal harde Sweats of trade 250 yards voor een chemisch bedrijf dat je arbeidspremie betaalt. Goedkopere arbeid kost meer, waardoor ze minder voor hun materialen kunnen rekenen. De aannemer koopt de materialen en betaalt de arbeiders. Dus krijgen ze de materialen goedkoop. Makita, Porter Cable en Hilti halen de materialen. General Electric, Specific Arm en Videos kopen hun materialen allemaal bij een generieke leverancier, ze krijgen alle arbeid die ze nodig hebben ergens anders en al hun constructie is duur omdat ze de materialen erg duur kopen. Ondanks wat je op tv ziet,

De gemiddelde offerte van een aannemer – tenzij deze veel te laag is – is ongeveer $ 300 tot $ 400 per vierkante voet voltooide steen, wat 000 toinky per vierkante voet kost. De aannemer kiest zijn materialen goedkoop, waardoor hij veel geld kan besparen. Dus hij dient zijn bod in voor $ 350 en dat is veel, maar aangezien hij zo snel mogelijk binnen zijn budget probeert te komen, hoeft hij alleen materialen te kiezen van $ renex Fren. Niemand lijkt te weten hoe hij echt kostenefficiënt kan zijn.

De materialen die hij heeft gekozen kosten meer geld om te installeren dan hij helaas had

Omdat deze aannemer niet wist hoe hij zijn bouwplannen moest maken (hij bouwt alleen uit noodzaak) moest hij zeer goedkoop materialen inkopen. Meestal is het beter om per project naar drie keuzes te kijken. U kunt dan de beste optie kiezen voor uw specifieke situatie. Er is een groot kwaliteitsverschil tussen een materiaal dat $ 800 kost dat slechts $ 350 kost, en een materiaal dat $ 1200 kost met dezelfde prijs.

Het is de klant die het geld krijgt dat hij in de eerste plaats moet betalen of overschrijden. Een van de alternatieven was geprefabriceerde materialen. Deze jongens moeten naar binnen, een stuk beton toevoegen en dan bedraden. Het is niet de bedoeling dat ze steigers, constructietekeningen, loodgieterswerk of andere situaties aanpakken die vaardigheden vereisen. Een goede aannemer zal dat deel zelf kunnen doen – en niemand is ooit door hem genaaid. Erg lui zijn stoorde deze man niet zozeer dat hij gewoon een kind inhuurde. Mijn kind deed het uiteindelijk veel beter.

Nadat ons project was voltooid, leerde ik dat een van de beste dingen die iemand kan doen om zichzelf te vertrouwen op zelfredzaamheid, is om zijn eigen wijn, koffie en hotdogs te maken. De kosten van hotdogs, koffie en wijn lijken erg op elkaar. Stel je voor dat je thuis in je keuken je eigen diamanten maakt. Dat komt deels doordat al die woondecoratiemagazines verloren gaan en gemakkelijk illegaal voor papier worden samengesteld. Maar als je je eigen auto's, gelei, knikkers, bakstenen en beton kunt maken en niet gepakt wordt, zit je goed. Je krijgt ook een enorm gevoel van voldoening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Navigation